Special Työt Kääriäinen
Special Työt Kääriäinen » Koulutukset
Ota yhteyttä:  puh. 0400330550 pasi.kaariainen@specialtyot.fi

Turvallisuuskoulutus

Turvallisuuskoulutusta suoritamme yhteistyössä interfire products:n kanssa.

Tulityökurssit

Järjestämme tulityökursseja asiakkaiden tiloissa tai meidän tiloissa Lohjalla.
Kurssi voidaan järjestää myös räätälöitynä yritysten tarpeiden mukaan.                       Kouluttajina pelastusalan ammattilaiset. 

Työturvallisuuskoulutukset

 Järjestämme työturvallisuuskursseja perus- ja jatkokursseja.                  Järjestämme yleisiä kursseja asiakkaan omissa tiloissa tai meidän tiloissa  Lohjalla.

Sosiaali- ja terveydenhuollon turvallisuuskurssit

Järjestämme yleisiä kursseja asiakkaan omissa tiloissa tai meidän tiloissa Lohjalla. Kursseja voidaan myös muokata asiakkaiden tarpeiden mukaan lisäten materiaaliin asiakkaan omia turvallisuusasioita. Yhteistyökumppanimme ovat hankalien asiakastilanteiden ammattilaisia ja käytettävissä kurssilla kouluttajina jos tarvetta.

Alkusammutuskoulutukset


Alkusammutuskoulutusta ympäristöystävällisesti, nykyaikaisilla koulutusvälineillä.

Käytössä on alkusammutuskoulutukseen suunniteltu auto, jossa koulutus tapahtuu säältäsuojassa kuorma-auton takatilassa. Vaihtoehtoisesti koulutusta ulkona alkusammutusaltailla.

Koulutuskapasiteetti jopa 120 henkilöä päivässä.


Tuomme koulutuksen asiakkaan luokse ja koulutus voi tapahtua esim. 5 henkilön ryhmissä, jotka vaihdetaan 15 min. välein, jolloin henkilöt eivät joudu olemaan poissa työpisteistään kuin 20 minuuttia.

Koulutus tapahtuu nestekaasukäyttöisillä laitteilla ja sammuttimet ovat vesisammuttimia, joten emme kuormita ympäristöä.  

 Kävijät: 58889
Lataukset: 110492